De beste airco’s voor in huis

airco's voor in huis

Op zoek naar een airco voor in huis? Bij Outletboulevard heb je de keuze uit diverse airco’s, zodat ook jij de ideale airco voor in huis zult vinden. Maar de airco’s verschillen natuurlijk qua eigenschappen. Welke airco heb jij nodig voor in huis? Wij zetten er nu een aantal op een rijtje, zodat het voor jou makkelijker wordt om te bepalen welke airco je nodig hebt voor in huis.

Eigenschappen van de diverse airco’s voor in huis

Ieder huis is anders, en ook ieder persoon prefereert verschillende eigenschappen voor een airco in huis. Hieronder kun je lezen over de verschillende soorten airco’s, en op welke wijze deze een bijdrage leveren aan de klimaatbeheersing bij jou in huis.

De mobiele aircooler

Zoals de naam al aangeeft, is de mobiele aircooler makkelijk verrijdbaar. Dit geeft de airco een hoop flexibiliteit. Daarnaast heeft een aircooler zoals bijvoorbeeld de Honeywell CS071AE als voordeel dat ze gebouwd zijn voor maximale energiezuinigheid, waardoor de gebruikskosten minimaal blijven. Een dergelijke type airco is geschikt om ruimtes van 9 m2 te koelen. Een duurdere variant, zoals bijvoorbeeld de Qlima 432, is geschikter om grotere ruimtes te koelen (tot wel 100 m3). Daarnaast beschikt een dergelijke duurdere keuze over meer mogelijkheden. Zo kan de Qlima 432 tevens ontvochtigen en de lucht reinigen. Dankzij het ingebouwde filter met meerdere lagen worden de fijnste stofdeeltjes uit de lucht gefilterd. En dat alles gecombineerd met de flexibiliteit die gepaard gaat met een mobiele aircooler. Het enige nadeel, in vergelijking met bijvoorbeeld split unit airco’s, is dat de geluidsproductie een stuk hoger ligt.

De split unit airco

Split unit airco’s (of wandairco’s) zijn één van de meest voorkomende airco’s voor in huis. Deze bestaan uit een binnendeel dat binnenskamers wordt geplaatst, en een buitendeel dat geplaatst wordt op bijvoorbeeld het dak of tegen de buitenmuur. Een split unit airco zoals de Sencor SAC 1211CH beschikt over meerdere functies: zo kan deze airco zowel koelen als verwarmen (erg fijn voor in de winter), en daarnaast kan deze airco tevens kamers ontvochtigen. Dankzij een temperatuurbereik van 16 – 31 graden Celsius ben je er zeker van dat de temperatuur ideaal is. Een makkelijk verwijderbaar filter is inbegrepen, en deze is tevens wasbaar. Het enige nadeel aan een dergelijke airco is dat het meer opvalt in vergelijking met ingebouwde airco’s. Daarentegen is dit een goedkopere optie waarvoor geen verbouwing nodig is. Op het moment is alleen de binnen unit beschikbaar, maar wij hopen binnen afzienbare tijd weer over beide units te beschikken.

De torenventilator

De torenventilator is een goedkope variant airco, geschikter voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers of badkamers. Hoewel de prijs goedkoper is in vergelijking met andere airco’s voor in huis, zorgen deze airco’s er tevens voor dat de temperatuur aangenaam zal zijn in de wat kleinere ruimtes. Een goede keuze voor iemand met een wat kleiner budget, die toch verzekerd wil zijn van een aangename temperatuur.

Bestel je airco bij Outletboulevard

Hopelijk kunnen wij je helpen bij het kopen van de ideale airco voor in huis. Kijk gerust rond op onze website, en bij vragen staan wij altijd voor je klaar. Bestel één van onze airco’s, en binnen no time is bij jou in huis de temperatuur ideaal.

Andere Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *