Hoe jouw kinderen met dit zomerspeelgoed een heerlijke zomer gaan beleven

zomerspeelgoed

Ga je deze zomer niet op vakantie en blijven jullie gewoon lekker thuis? Ook wanneer jullie thuis blijven zullen je kinderen zich buiten optimaal vermaken met fantastisch zomerspeelgoed. Spetteren met de leukste speeltjes in en rondom het zwembad, gewoon lekker spelen in de zandbak of met de skippybal door de tuin hoppen. Met dit leuke zomerspeelgoed hebben jij en je kinderen een zomer om nooit te vergeten!

Opblaasbare zomerpret

Zet een zwembad in de tuin wanneer de temperaturen hoog oplopen, zodat je kinderen een verfrissende duik kunnen nemen en lekker kunnen spelen en relaxen. De opblaasbare band is leuk zomerspeelgoed voor kleine maar ook grotere kinderen, en die kun je in allerlei soorten en maten verkrijgen. Een opblaasbare krokodil, een flamingo, een eend of een donut met een hap eruit…

Voor de kleintjes

Voor peuters zijn er speciale opblaasbare banden waarin ze lekker kunnen badderen terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken dat er iets misgaat. Deze zwemringen hebben een zitje waar jouw kleintje perfect inpast. Vanuit deze zwemring kunnen ze heerlijk spelen in het verkoelende water.

Energiek zomerspeelgoed

Behalve lekker dobberen met een opblaasbare band is er ook verschillend zomerspeelgoed voor in het zwembad. In een eigen zwembad zijn leuke extra’s als een opblaasbaar doel of duikringen een welkome aanvulling om een leuk balspel te spelen of de duikvaardigheden te verbeteren. Een duikbril en wat attributen die kunnen zinken in het water vormen een leuk duikspelletje, zowel in het eigen bad als in een zwembad in de buurt.

Waterpret buiten het zwembad

Wanneer u geen zwembad tot uw beschikking heeft is er voldoende ander leuk zomerspeelgoed waarmee je kinderen zich uren kunnen vermaken in het zonnetje. Laat je kinderen snel en op een leuke manier tot verkoeling komen met waterpistolen in alle soorten en maten en waterballonnen voor een spannend watergevecht. Ook leuk: een waterbaan voor de kleintjes waarmee ze hun boten en ander speelgoed door het water kunnen laten scheuren!

Vliegeren en skippyballen

Er is ook veel leuk zomerspeelgoed waar geen water aan te pas hoeft te komen. Leer je kinderen vliegeren op het strand als er een verfrissend briesje staat of laat ze uren genieten in de zandbak met de leukste vrachtwagens, emmers of kruiwagentjes. Ook met leuke activiteiten als skippyballen of skaten is jouw kind een hele middag zoet.

Onophoudelijk speelplezier

Een trampoline evenals een bescheiden springkussen, verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, staan gelijk aan uren springplezier in de achtertuin. Met een echt theesetje kan je dochter een theekransje houden in de achtertuin terwijl je zoon met zijn nerfgun een nieuw doelwit probeert te raken of een hoog-houd-record haalt met zijn nieuwe voetbal.

Zomerspeelgoed voor jong en oud

Een zomervakantie zonder verre reis wordt een heerlijke zomer vol speelplezier. Met leuk zomerspeelgoed voor in het water, in de zandbak of gewoon lekker in het gras hebben jouw kinderen een heerlijke vakantie tegemoet!

Andere Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *