Tamron AF 70-300MM lens, een review

Tamron AF 70-300 MM lens

De Tamron AF 70-300 MM lens, is een extra lens voor elke serieuze of hobby fotograaf. Met deze lens kun je gemakkelijk mooiere foto’s maken met je Sony spiegelreflex camera.  De Tamron AF 70-300 MM lens is ideaal voor het vastleggen van foto’s op allerlei evenementen.

Specificaties Tamron AF 70-300 lens

De Tamron AF 70-300 lens is een goede ‘all-round’ lens voor elke fotograaf. Over de volgende specificaties beschikt deze all-round lens:

– Brandpuntsafstand: 70-300mm
– Lensconstructie: 9/13 (groepen/elementen)
– Diafragmabladen: 9
– Maximaal diafragma: f/4.0-5.6
– Minimaal diafragma: f/32
– Scherpstelling: Automatisch en handmatig
– Minimale scherpstelafstand: 95cm
– Geen beeldstabilisatie, een statief bied uitkomst!
– Optische zoom: 4.3x
– Vergrotingsfactor: 1:2
– Geschikt voor fullframe

Gebruik van de Tamron AF 70-300MM lens

Het gebruik van deze lens is vrij simpel. Door hem op de camera te plaatsen kun je direct aan de slag. De lens heeft weinig configuratie nodig. Omgaan met de lens is gemakkelijk en snel. Tamron heeft al jaren de naam uitstekende telezoomobjectieven te maken, en ik heb moeten vaststellen dat deze lens geen uitzondering is.

Al bij al levert deze lens een enorme waarde voor zijn geld. Tamron heeft duidelijk bespaard op de mechanica (autofocus en constructie), maar maakt dit ruimschoots goed door de uitstekende optische kwaliteit van dit objectief. Met een maximale lensopening van f/4 (f/5.6 bij 300mm) is het natuurlijk niet bijzonder lichtsterk, maar wie een tripod bezit of het weer meeheeft kan met de Tamron 70-300mm f/4,0-5,6 Di LD prachtige foto’s maken.

Wat kost de Tamron AF 70-300MM lens?

De normale prijs voor deze lens is 139,99. Echter kun je bij Outletboulevard de Tamron al krijgen voor 79,95! Bestel de Tamron via deze link. Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.

Andere Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *