Review Marshall Stanmore, kwalitatief vintage

Review Marshall Stanmore

De Marshall Stanmore is een vintage uitziende draagbare speakerbox. In deze review bespreken we de Marshall Stanmore. Wat zijn de voor- en nadelen van deze draagbare speakerbox? Een review Marshall Stanmore geeft je inzichten over deze stijlvolle speakerbox.

Uiterlijk van Marshall Stanmore

De Marshall Stanmore is een unieke draagbare speaker met een vintage uiterlijk. Ondanks dat hij niet heel groot is, is het geluid ronduit fantastisch! Het retro uiterlijk geeft je de mogelijkheid om de show te stelen met deze speakerbox. De knoppen op de Marshall Stanmore geven je de mogelijkheid de muziek goed te beheersen. Dit kun je ook gemakkelijk doen via je telefoon door middel van een bluetooth connectie met de speakerbox.  Kortom, ondanks zijn vintage uiterlijk is dit een zeer vernuftige speakerbox

Hoe werkt de Marshall Stanmore?

In deze review Marshall Stanmore bespreken we hoe de speakerbox werkt.
Helaas heeft de speakMarshall Stanmoreerbox geen accu en dient dus aangesloten door middel van een stekker in het stopcontact. Vervelend zou je denken, maar de Marshall Stanmore is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Het is meer een vervanger voor je radio of surround systeem. Het is mogelijk om de muziek goed aan te passen aan jouw muziekstijl. Dus luister je muziek waarbij extra bass nodig is? Geen enkel probleem voor de Marshall Stanmore. Door de gemakkelijke knoppen bovenop de Marshall kun je dit simpel aanpassen.  De speakerbox is plug-and-play. Simpel connectie maken met je telefoon of iPad en je kunt genieten van de mooiste klanken. Met een bereik van 45 tot 22.000 Hz en een diepe bass komt er veel geluid uit zo’n kleine speakerbox.

Waarom de Marshall Stanmore?

De Marshall Stanmore is meer dan een standaard speakerbox. Het vintage uiterlijk, super geluid en bluetooth connectie maken het een ideale speakerbox voor dagelijks gebruik. Niet alleen bluetooth, ook een audio-jack is meegeleverd (standaard kabel om je telefoon mee aan te sluiten). Vergelijkbaar met Marley en Bose boxen is deze box misschien wel beter qua geluid en looks. Enige nadeel van deze speakerbox is het feit dat er geen accu in zit. Echter, de Marshall Stanmore is niet het type speakerbox wat je meeneemt naar buiten. Deze speakerbox is een onderdeel van je inboedel en hoort dus thuis in een (woon) kamer.

Wat kost de Marshall Stanmore?

De adviesprijs van deze box is €319,00. Echter bij Outletboulevard kun je hem al krijgen voor slechts €289,00. Interesse? Check de Marshall Stanmore in de webwinkel.

Andere Artikelen

One Comment on “Review Marshall Stanmore, kwalitatief vintage”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *