Review: Onkyo TX-RZ800 – 7.2 Kanaals AV-Receiver

Onkyo-TX-RZ900

De Onkyo TX-RZ800 is één van de receiver modellen van Onkyo. Het model is sinds november 2015 op de markt. Het model behoort tot de middenklasse van Onkyo, maar heeft voor de prijs veel interessante mogelijkheden. De receiver beschikt namelijk over veel verschillende aansluitingen, heeft ingebouwde wifi twee kanalen met een uitgangsvermogen van 185 en 230 Watt.

Eerste indruk Onkyo TX-RZ800

Voor de prijs heeft de receiver flink wat features. Zo is zijn alle muziekstreamingsfuncties aanwezig, zoals Bluetooth, Airplay, Spotify, Wi-Fi en internetradio. Zo heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren muziek te streamen. Verder heeft de receiver HDCP 2.2 HDMI-aansluitingen, waardoor het mogelijk is om UltraHD en 4k te streamen.

Gebruik van de Onkyo TX-RZ800

De Onkyo TX-RZ800 beschikt over veel verschillende mogelijkheden, functies en features. Het is daarom goed mogelijk dat u niet precies weet wat u ermee kunt. De receiver heeft functies zoals AirPlay en Spotify, welke niet voor iedereen interessant zijn. De receiver biedt gelukkig verder genoeg functies waarmee u snel aan de slag kunt. Door de fijne on-screen interface is het gebruik eenvoudig. Door de eenvoudige menustructuur kunt u snel uit te voeten met de meest belangrijke functies en kunt u de receiver naar uw situatie instellen.

De koppeling die gemaakt kan worden met het thuisnetwerk, is een handige feature van de receiver. Door middel van de ingebouwde wifi, kunt u uw thuisnetwerk aansluiten op de receiver. U kunt daardoor eenvoudig de apparaten op uw netwerk gebruiken om muziek te streamen. Dit kan met Android apparaten, Apple apparaten en computers. Via Apple’s eigengemaakte AirPlay, is het ook mogelijk om te streamen op die manier. Naast het streamen van muziek, is het ook mogelijk om beeld te streamen via de receiver.

Wat kost de Onkyo TX-RZ800?

De adviesprijs van de Onkyo TX-RZ800 is €1299,-. Dit bedrag is redelijk hoog. Gelukkig is de Onkyo TX-RZ800 ook goedkoper verkrijgbaar. Bij OutletBoulevard is de receiver al verkrijgbaar voor slechts €829,-. Bekijk de receiver nu in de webshop en stream binnen de kortste keren al uw muziek en beeld via de Onkyo TX-RZ800. Heb je nog vragen of suggesties? Laat dan een reactie achter!

Andere Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *