Review: ZeSplash2 van MyKronoz

MYKRONOZ ZESPLASH2 outletboulevard.nl

De MyKronoz ZeSplash2 is meer dan een activiteitstracker. De ZeSplash2 smartwatch combineert Zwitserse kwaliteit met een functioneel en bovenal futuristisch design.

Eerste indruk MyKronoz ZeSplash2 smartwatch

Het fraaie en futuristisch design van de ZeSplash2 van MyKronoz valt direct op door het transparante doosje waar hij in zit. Het vierkante display is uitgerust met een spatwaterdicht IP56 touchscreen. Het scherm geeft kleuren mooi, scherp en helder weer. Ondanks het formaat van het display (62,5 x 41 x 39 mm) is de smartwatch niet te zwaar en zit de rubberen band lekker om je pols.

Gebruik van de MyKronoz ZeSplash2

Het gebruik van de smartwatch is makkelijk. Via bluetooth sta je in verbinding met je telefoon. Al vrijwel meteen viel op dat de koppeling tussen smartwatch en telefoon snel en soepel verloopt, de verbinding is stabiel zolang je niet te ver van het toestel wegloopt. Doe je dit wel dan kan de verbinding verbreken en moet je deze opnieuw tot stand brengen, niet echt handig dus. Opladen van de smartwatch doe je gemakkelijk met de magnetische oplader en de usb oplaadkabel.

MYKRONOZ ZESPLASH2 outletboulevard.nl 2

Activity tracker en meer

De veelzijdige smartwatch geeft diverse duidelijke meldingen op het touchscreen en trilt bij inkomende gesprekken of meldingen. Wordt je gebeld? Dan kun je dankzij de ingebouwde microfoon en speaker direct je telefoontjes op het scherm aannemen. Deze functie kan soms onhandig zijn aangezien je geen keuze hebt tussen opnemen op je toestel of op je smartwatch. Je neemt standaard een oproep op je smartwatch aan. Daarnaast ontvang je met de MyKronoz ZeSplash2 uiteraard notificaties van sms’jes, e-mails en social media. Houd je van muziek, dan maak je gebruik van de streamfunctie, waarmee je muziek op je smartwatch streamt. Ben je een echte health freak?  Dan helpt het horloge je om een gezonde levensstijl vast te houden. Hoe? Hij meet met de activiteitstracker je hartslag en het aantal stappen.

Wat kost de MyKronoz ZeSplash2?

De adviesprijs van de smartwatch is €129,99. Voor de mogelijkheden van deze smartwatch zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. In de webwinkel van outletboulevard kun je de veelzijdige MyKronoz ZeSplash2 nu extra voordelig aanschaffen voor een prijs van slechts €104,99. Heb je vragen of suggesties? Laat dan even een reactie achter!

Andere Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *